Där small det!

Hej allesammans!

Nu kom det, så klart. Jag har sedan i förrgår legat begravd under täcket och frossat och hostat. Jag kom aldrig till doktorn men när jag ringde henne i förrgår så sa hon att det lät precis som halsfluss och att jag fortfarande var i smittstadiet och då inte fick komma in. Jag ska bara höra av mig om febern blir för hög eller om något annat akut händer. Annars är det vila, te, vatten och värktabletter som gäller. På vägen hem i förrgår så gick jag inom apoteket och affären och handlade hem allt jag kan tänkas behöva. Så nu ligger jag här och sover eller tittar på film. Det var länge sedan jag faktiskt kände mig såhär sjuk, så att man inte ens kan anstränga sig och därav faktiskt inte vill. Det är inte ofta som jag inte känner mig rastlös när jag har feber, men denna gången så har jag ingen energi alls. sjukJag hoppas verkligen att det inte sitter i för länge, vill gärna vara frisk redan i morgon, men realistiskt sett så blir det nog inte tidigast nästa vecka. Suck! Hoppas ni mår bättre än jag!