En liten lista om mig!

About Me

Finns det något godis du inte kan vara utan?

Hm, jag är inte så himla galen i godis men choklad tackar jag inte direkt nej till!

Hur ser ditt drömhem ut?

Mitt absoluta drömhem är ett liten tvåvåningshus precis vid havet med en egen brygga. Gärna i en skärgård. Modernt med en gammal charm. Braskamin och riktiga öppna ytor med öppen planlösning. Åh, jag ska ha det någon gång i livet! ♥︎

Har du någon förebild?

Min mamma har altid varit en stor förebild till mig och det kommer hon nog alltid vara!

Tycker du om att laga mat?

Älskar att laga mat, det jag inte tycker om med matlagningen är att handla hem allting man behöver. Jag tycker det är så tråkigt att det är så himla dyrt med kött och fisk. Men jag jag älskar att laga maten! Hitta på själv eller följa recept, det är himla roligt!

Finns det en bok/film som påverkat dig extra mycket?

Hm, boken Tid av Schulman och Eklund fick mig verkligen att fundera på fenomenet tid. Den rekommenderar jag er alla att läsa, den ger en en massa nya perspektiv på livets tid.

Vad brukar du göra för att bli glad en dålig dag?

Promenera, mycket och länge! Gärna med musik eller en podcast i lurarna. Träffa vänner och skratta. Titta på någon riktigt rolig film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *