Bara värre och värre!

teHej alla finisar!

Hur mår ni? Jag har faktiskt bara blivit värre i halsen, så jag tror inte att jag kommer kunna undvika att bli sängliggande denna hösten heller. Men än så länge går det okej, värst är det ju på morgonen. Dricker bara en massa te och hoppas att det dröjer innan det verkligen bryter ut. Jag har nämligen en massa planer för de närmsta veckorna som jag verkligen inte vill missa så det passar illa att bli dålig. Kanske skulle jag gå till doktorn och se om det är något som kan stoppas redan nu med någon speciell medicin? Kanske är lika bra, om det är en halsfluss som är påväg som det ju känns som så kan man kanske i alla fall försöka stoppa den. Men inte idag, för idag är det mycket jobb på schemat och efter jobbet så ska jag åka hem till Ylva för att hjälpa henne att sätta upp några tavlor. Ska dock försöka komma i säng riktigt tidigt idag, för det känns lite som om jag har feber, faktiskt. Håll tummarna för att jag slipper bli sjuk!

 

Kallare nätter!

smootHej alla vänner!

Jag hoppas ni alla mår bra, jag tycker jag mår himla bra, faktiskt. Lite ont i halsen, men det tror jag bara det är någon liten känning. Jag har det ganska ofta när nätterna blir kallare och kallare. Jag tror inte att min hals tycker om kylan alls, i alla fall inte tills den vant sig vid det. Så jag äter vitaminer och dricker nyttiga smoothies nu för att jag vill hjälpa kroppen på traven att bli kvitt svullna halsar och allt annat. Pausar dock träningen en stund nu, tills jag inte har några känningar alls kvar. Det är ju inte värt att träna när man har ont i halsen och sen får en superinfektion på grund av träningen, eller hur?

Känner ni av att nätterna blivit kallare på något sätt?

 

Officiellt sommar!

Hej alla finisar!

Hur mår ni en dag som denna? Har ni sol där ni är? Det har jag, fast en något blyg sol än så länge. I går däremot hade vi det så otroligt härligt. Blev till och med lunch på stan bara för att. Jag har en restaurang som jag bara går till på somrarna för de har verkligen den absolut godaste toast skagen som jag har ätit, och jag har ätit många! Haha! skagenSå det blev en sån igår också, lyckades till och med nästan övertala Catrin att också ta en trots att hon inte tycker om skaldjur. Men bara nästan. Nu är det verkligen sommar, hörni!

Njuter ni också? Glöm inte att unna er riktiga sommarnjutningar, när ni får tillfälle!

 

Filmtips!

I går såg jag en riktigt bra film som ni borde se om ni inte sett den, det är en mix av humor, sorg och svårigheter i livet. Filmen heter About Alex och handlar om en gäng vänner från college som ses igen i minst sagt svåra omständigheter. Se den, hörni!

Fågelskådning på schemat!

Yes, nu äntligen har jag lyckats vara ledig och tillgänglig när det erbjuds fågelskådning här i Luleå. På fredag ska jag följa med och skåda på kvällen, och jag ser så mycket fram emot det! Det kanske inte låter superroligt för vissa, men det tycker jag det verkligen ska bli!

I helgen var det Eurovision och Sverige vann!! Woho! Dock var det tuff konkurrens, helt otroligt så många bra låtar det var! Min favorit, förutom Sverige då, vad Italien. Åh, vad härlig den är! Popopera med tre jätte gulliga pojkar! Vilka tyckte ni om bäst?