Kulturbrist

Att bo i Luleå är verkligen att bo i världens stad. Förutom att man har närhet till skog och mark, en underbar flora och fauna, så tycker jag också att människorna här är bland de bästa i världen. Jag älskar verkligen den Norrländska mentaliteten.

En av de saker som jag kan sakna här är dock lite mer kulturliv. Om jag till exempel vill gå och titta på någon konsert mitt i veckan så är det mer eller mindre omöjligt. Denna frånvaro av kultur blev extra uppenbar då jag besökte en god vän till mig som bor och jobbar som mäklare norrköping. Trots att denna stad långt ifrån är en metropol så finns det ändå ett stort utbud av härlig kultur, både musik och bildkonst. När vi var ute där så insåg jag verkligen vad härligt det är att röra sig i miljöer där kulturen är väldigt närvarande. Så, trots att jag älskar Luleå så har jag ändå lite vaga planer på att kanske flytta till en större stad. Men vi får se.

Nej, nu måste jag ordna med annat. Måste nämligen hitta ett försäkringsbolag där jag kan teckna försäkring. Jag har redan gjort lite research och jag tror att jag kommer att välja Moderna. Men vi får se! Sedan bio!