Längtar tills helgen!

Alltså, ibland känner jag att jag har det lite för bra för att vara sant faktiskt. Jag tycker om att jag har mycket att göra ibland, varvat med lugna stunder av avslappning och återhämtning. Det är ju precis så livet ska vara! Till helgen är det första advent och därav starten på julen, egentligen. För att fira detta på bästa sätt så ska vi faktiskt åka iväg på spa för helgen. Två övernattningar med både massage och bubbelbad. Underbart ska det bli! Och efter en så stressig november så är det precis vad jag behöver! Vi tar ett litet lån via telefon, så har vi en fullständigt stressfri helg helt enkelt! ♥︎spaNär vi väl kommer hem från Tylösand på söndagen så pyntar vi lite hemma och tänder första ljuset. Jag tänker att jag köper hem lite glögg och kanske en eller annan pepparkaka också så tar vi en fika efter middagen och myser lite till. Åh, kan det bli helg nu?!