Olyckor i ovädret leder till inköp av nya skor.

Det var det, brukar man säga, mina favoritskor är nu offciellt sönder och även nu dumpade där hemma i soptunnan. Givetvis pratar jag om mina Converse All Star som jag köpt på Sportamore som jag så prompt använt mig av nästintill varje dag oavsett väder och det lär jag få äta upp nu. Först och främst har den här dagen varit alldeles åt helvete, det börjar med att jag missade bussen. Men inte bara det, när väl busschauffören kör förbi mig stänker han upp den största vattenpölen jag någonsin fått över mig, skulle mer vilja kalla det flod. Så där stod jag, alldeles genomsur och fick vänta snällt på nästa buss. Väl på nästa buss, drygt tjugo minuter senare än vad jag hade tänkt var det nu dags för nästa olycka. När jag ska hjälpa en äldre dam av bussen och dörrarna stängs fastnar jag givetvis med ena skösnöret i dörren och drar av det. Tack för det SL..

Så med en och en halv sko senare var det nu dags att kliva in på jobbet och se glad ut till kunderna. Åtta långa timmar senare började min kamp om att hitta samma par snabbt, enkelt och smärtfritt på nätet då jag som vanligt jobbar kväll och aldrig hinner med att åka till butiker som säljer Converse All Star innan allting stänger. Några klick senare sitter jag nu inne på Sportamore.se, en hemsida som erbjuder ett stort utbud av kända varumärken både till sport- och fritidsintresserade. Ytterliggare några klick senare låg dessa Converse All Star i varukorgen och min väntan har istället börjat på att snöra på mig dom igen.