Paus i stressen!

Hej alla vänner!

Jag hoppas verkligen att ni har det bra! Jag har varit busy, busy, busy på senaste. Känns som november riste ens har börjat för mig, så snabbt har tiden rusat ifrån mig .. Det får man nog försöka ändra på, för jag kommer inte hinna några förberedelser om december går lika snabbt som november gjort så här långt. Idag har jag en liten paus från jobbet då jag sitter på verkstan med bilen. Jag upptäckte ju att mina vinterdäck sedan förra året inte var mycket att hänga i granen direkt så att jag var tvungen att hitta nya. Så nu är bilen snart klar med både nya däck och fälg. Känns lite lyxigt, även fast det ju alltid känns så himla dyrt att köpa nya däck. Men nu håller de några säsonger i alla fall! Nä, nu vinkar de på mig i receptionen så jag får väl hälla i mig kaffet som är kvar och gå  och kolla vad jag blir skyldig. En liten julklapp till bilen helt enkelt! Hur har ni haft det? Vad har jag missat?

däck