Sitter och planerar resor

Nu har jag suttit en stund och försökt planera någon resa att göra. Det är ju inte direkt svårt att komma på ställen man vill åka till, utan det är ju tvärtom snarare problemet att det finns för mycket som man vill göra så att det blir svårt att välja vad man ska göra först. Sedan finns det ju alltid tusen olika faktorer som spelar in, som när det är extra bra att åka någonstans, sett till pris och aktiviteter, väder och så vidare.

Det viktigaste för mig är hur som helst egentligen att det blir av och att man inte skjuter upp det längre än nödvändigt, för det är nästan alltid lika kul att komma ut på resa och att uppleva något nytt, så egentligen är väl inte det allra viktigaste exakt vad det blir utan bara att det blir av över huvud taget. Sedan är det ju upp till en själv att se till att man får bra upplevelser på resan, och med ett öppet sinne och en bra inställning så brukar det ju aldrig vara några problem heller, utan det blir alltid händelserikt och roligt.

Onico

Onico nikotinfritt snus
By
Photographed in
Swedish Match
Date uploaded:
Dec 23, 2012
En bild på en dosa Onico

Det enda jag är orolig för om jag ska åka på resor är ju att det inte finns nåt snus utomlands.. Man får ju inte heller ta med det, men undrar hur det är med Onico som är utan både nikotin och tobak.. Får fråga helt enkelt..

Innan det är dags för någon resa är det dock en hel del som måste fixas här hemma. Det är en friggebod som måste byggas och det är andra saker i trädgården som måste fixas. Det är med att hitta bra friggebodar är inte det lättaste. De brukar normalt vara ganska så dyra, och sen är det ju också viktigt att den har en bra storlek också. Får leta lite helt enkelt.