Slutet på 2015.

Hej allesammans!

Hade ni en härlig julafton? Det hade jag, måste jag säga. Julen är inte jätte stor för mig, men mysigt kan man ju ha det ändå! Det var en dag fylld med familj och vänner, god mat och julklappar. Precis som julafton ska vara. Jag använde mest min ledighet för att försöka återhämta mig lite. Slappna av och försöka att inte tänka på allt annars runt omkring. Jag fick dessutom åka en vända på verkstan i veckan då det tydligen behövdes en liten nyårspresent till bilen, jag insåg nämligen att frosten hade förstört lite och fick försöka få tag på nya torkarblad. Men det skadar ju inte, det är ju ganska härligt att sitta på verkstan och dricka kaffe och inte tänka på någonting under tiden som de fixar med bilen min. I morgon är det nyårsafton och det ska firas ihop med vänner. Vi ska hem till Agneta på middag först, sen blir det nog både bingolotto och andra roliga spel. Ett nyårsfirande som jag verkligen ser fram emot, faktiskt. En relativt lugn kväll med goda vänners sällskap och många skratt. Jag hoppas ni också får en härlig nyårsafton och en bra start på 2016!

fyr