Stressen har varit på besök!

Hej allesammans!

Nu har det varit sådär mycket ännu en gång. Det känns alltid som om det är i början av månaden som jag bara blir helt överväldigad av jobb och allt annat. Men nu har det gott cirka två veckor och jag känner att jag har fått kontroll på livet igen, haha! Precis som om man någonsin kan ha kontroll på livet. Men jag känner att jag är på banan i alla fall och jag har tid att sitta här och skriva lite. Det är ju inte fy skam, alltså! Jag saknar faktiskt att blogga när jag stressar rundor, detta är ju lite av terapi för mig. Eller i minsta fall avslappning. Hur har ni det? Jag hoppas ni har haft det lite lugnare än mig i alla fall?

dontJag måste verkligen jobba på det här med att hantera mig stress. Den tar liksom över hela livet. Så fort jag blir överväldigad så stressar jag upp mig på tok för mycket, men jag är ju faktiskt bara människa. Hinner jag inte, så hinner jag inte? Önskar att jag kände så …