Tidig start på veckan!

Klockan är bara barnet just nu och jag har redan varit ute och promenerat, ätit frukost och tagit en lång dusch. Jag har haft det svårt att somna de senaste dagarna, men vaknat ruskigt tidigt. Även fats det inneburit att jag fått en timmes sömn några nätter. Jag inväntar den kvällen när kroppen är så trött så att jag fullständigt däckar klockan 19:00 och sover ända tills 12:00 dagen efter. Det skulle jag verkligen behöva just nu, men får väl vänta tills kroppen inser det också. Gäsp!

Förutom min insomna så har jag haft det lite kärvt ekonomiskt, främst bara för att det blivit fler stora utgifter den här månaden än jag räknat med. Jag blev tipsad att logga in här och ta ett litet snabblån som jag kan röra mig mer tills nästa lön kommer, och jag tror faktiskt att det kan vara en bra idé. Ska bara läsa på lite om det innan jag gör det, se om det finns något finstilt som man borde veta innan man lånar. Sen kanske köpa lite grillmat, om vädret håller sig regnfritt. Jag är så less på den här sommaren, hitintills. Var är den? Varför går alla runt och är förkylda som de normalt gör på hösten? Blir det kanske ingen sommar i år? Inte alls?! Vad är det med vår jord?

sova